Bolero RUM ali PANNA COTTA
Zahtevnost:
- Čas priprave20 min
- Čas kuhanja10 min
- Celoten čas30 min
- Peka (stopinje)180
- Tip jedi
SESTAVINE
- 70g mletih orehov
- 60g kokosove razmaščene moke
- 60g mandljeve razmaščene moke
- 10g kakava
- 70g stopljene kokosove maščobe ali MCT olja
- 2 jajci
- 1 ščep pecilnega praška
- 1 ščep soli
- Bolero z okusom ruma ali panna cotte oz. okus po vaših željah (1 čajna žlička)
Postopek
1
Vse suhe sestavine zmešamo, nato pa dodamo še stopljeno maščobo. V dobljeno zmes dodamo jajca in vse skupaj dobro premešamo. Zmes oblikujemo v kepo.
2
Kepo postavimo v hladilnik za nekaj časa, da se ohladi. Zmes tako lažje oblikujemo v kroglice.
3
Zmes oblikjemo v kroglice in jih zložimo v pekač na peki papir. Kroglice pečemo 10 minut na 180 stopinjah.