Bolero ledenke z grškim jogurtom in sadjem
Bolero ČEŠNJA
Zahtevnost: 2/5
- Čas priprave15 min
- Čas hlajenjavsaj 6 ur
- Tip jedi
SESTAVINE
- 250 g grškega jogurta
- 2-3 čajne žličke Bolero češnja (oz. po okusu)
- 1 skodelica svežega sadja (kot so npr. narezane češnje, jagode, borovnice, maline ali drugo sadje po želji)
PRIPRAVA
1
V skledi dobro premešajte Bolero in grški jogurt, dokler se prašek ne popolnoma raztopi. Okusite mešanico in prilagodite sladkost in intenzivnost okusa po vaši želji.
2
Izberite poljubno sveže sadje in ga popolnoma zmiksajte. Po želji lahko pustite nekaj sadja v koščkih in ga na koncu dodate mešanici.
3
Mešanico nalijte v modelčke za ledenke.
4
Modelčke položite v hladilnik za vsaj 6 ur, da ledenke popolnoma zamrznejo.
5
Ko so ledenke popolnoma zamrznjene, jih odstranite iz modelov tako, da jih nekaj sekund potopite v toplo vodo. Nato jih previdno izvlecite iz modelčkov.
6
Takoj postrezite in uživajte v osvežujočih Bolero ledenkah.